Lesena vhodna vrata - prednosti, ki prepričajo


Lesena vhodna vrata - Edinstven in naraven les v najlepši obliki

Lesena vhodna vrata s svojimi individualnimi barvami, teksturo in struktura lesa dajejo površinam nepogrešljivo obliko elementa zgradbe. Naj si bo na tleh, kot pohištvo ali pa na površini vrat - naraven les nudi s svojim nezamenljivim izvirnim šarmom ugodno bivanjsko klimo, ki enostavno vabi k dobremu počutju.

Odločilne so prednosti pri varovanju okolja.

Lesena vhodna vrata vrata imajo najugodnejši ekološki profil, saj so narejena iz trajno obnovljivega naravnega materiala. V lesu je varno shranjen toplogredni plin CO2. Lesena vhodna vrata pripomorejo k varčevanju z energijo saj z odlično toplotno izolativnostjo zmanjšujejo stroške ogrevanja objekta.

Najkakovostnejša površinska obdelava.

Lesena vhodna vrata omogočajo prek različnih barvnih tonov in učinkov široke možnosti oblikovanja, prilagojenega dejanskim željam kupca. Naše barve nudijo izjemno zaščito pred vremenskimi in mehanskimi vplivi. Naravno zaščitena in oplemenitena lesena površina vam bo ob pravilni negi nudila dolgoletno zadovoljstvo z vašimi vhodnimi vrati.

Možnost izbire visokoizolativnih izvedb vhodnih vrat.

Poleg standardne izvedbe je mogoče izbirati med nizkoenergijskimi ali pasivnimi izvedbami vhodnih vrat.

Les-aluminij vhodna vrata - prednosti, ki prepričajo


Les-aluminij vhodna vrata nudijo izjemno zaščito in enostavna nego.

Aluminij na zunanji strani vhodnih vrat je robusten in nudi zelo dobro zaščito pred dežjem in snegom. Aluminijasti profili so enostavni za čiščenje in potrebujejo le minimalno nego.

Naravna klima, lepota in optimalen občutek bivanja.

Les-aluminij vhodna vrata s svojo živahno teksturo lesa na notranji strani vrat poskrbi za najboljšo kakovost bivanja in naravno klimo prostora. Prepričljiv dizajn umesti vhodna vrata kot nezamenljiv unikat v vaš dragoceni prostor. Notranja stran vhodnih vrat je na voljo v različnih barvah in vrstah lesa. Tako je možno vrata estetsko prilagoditi elementom v prostoru.

Izjemna konstrukcija.

Les-aluminij vhodna vrata nimajo votlih profilov kot ALU vrata, v katerih se lahko pojavlja vodni kondenz. Vrata izdelana v kombinaciji materialov les-alu imajo najugodnejši ekoprofil saj so narejena iz trajno obnovljivega materiala – lesa.

Možnost izbire visokoizolativnih izvedb.

Poleg standardne izvedbe je mogoče izbirati med nizkoenergijskimi ali pasivnimi izvedbami vhodnih vrat.

Stranska / Energijsko varčna / Funkcijska vhodna vrata


Vhodna vrata - Konfigurator


Sestavite si vhodna vrata po vaših željah

Izbirate lahko model, izvedbo, dimenzijo, barvo, kljuke,..in na koncu sliko vrat vstavite v vašo hišo in nam pošljete povpraševanje, da vam izračunamo ceno. Poskusite, ne bo vam žal!

Izbirate lahko med modeli z ali brez stranskega elementa. Na voljo vam je veliko število barvnih odtenkov treh drevesnih vrst, različna stekla z motivom ali brez.
Široka izbira kljuk in ročajev pa vam omogoča, da svoja vrata povsem prilagodite izgledu, ki ga želite. Vhodna vrata že dolgo niso samo kos pohištva. So del vaše osebnosti in stila, ki ga živite.
S pravo izbiro vhodnih vrat ste lahko individualni, elegantni, celo predrzni ali pa enostavno tradicionalni. Vendar pa izgled tudi ni vse, ne pozabite na varnost in toplino.