Varovanje osebnih podatkov

Podjetje DOORS d.o.o. lahko na svojih spletnih straneh zbrane elektronske naslove obiskovalcev uporabi za namene pošiljanja ponudb. Pri tem se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo uporabljalo le za interno uporabo in jih ne bo posredovalo drugim fizičnim in pravnim osebam. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, bo podjetje DOORS d.o.o. uporabljalo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje zbranih podatkov.

Piškotki / Cookies

Naša spletna stran uporablja tako imenovane piškotke ali Cookies. Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Piškotke uporabljamo zato, da vam spletno stran lahko prikažemo na najbolj prijazen in uporaben način. Piškotki vsebujejo podatke, ki so potrebni za pravilno delovanje nekaterih aplikacij na spletni strani, hkrati pa uporabnikom omogočajo nekatere prednosti pri uporabi storitev. Nekateri piškotki ostanejo na vaši napravi shranjeni do trenutka, ko se sami odločite da jih izbrišete (po navadi se to zgodi kot brišete zgodovino v vašem brskalniku). Shranjeni piškotki omogočajo, da vaš brskalnik našo spletno stran pri ponovnem obisku takoj prepozna. Če tega ne želite lahko vaš brskalnik nastavite tako, da vas pri vsakem shranjevanju piškotkov vpraša ali to želite. Če se odločite da na naši spletni strani tega ne dovolite, vam ne moremo zagotoviti brezhibno delovanje spletne strani.

Spletne analize / Web-Analyse

Naša spletna stran uporablja funkcijo analize podatkov spletne strani s pomočjo Google Analytics. Google Analytics je orodje, ki vam pomaga razumeti kaj uporabniki počnejo na naši spletni strani, kako so na našo spletno stran sploh prišli, koliko časa so se zadržali ipd. Pri tem se DOORS, d.o.o. zavezuje, da bo varovalo vse podatke v skladu z zakoni on varovanju podatkov in jih bo uporabljalo le za interno uporabo in jih ne bo posredovalo drugim fizičnim in pravnim osebam. Za ta namen se uporabljajo piškotki, ki jih uporabnik omogoči. Če tega ne želite lahko vaš brskalnik nastavite tako, da vas pri vsakem shranjevanju piškotkov vpraša ali to želite. Če se odločite da na naši spletni strani tega ne dovolite, vam ne moremo zagotoviti brezhibno delovanje spletne strani.

Vaše pravice

Uporabnik ima pravico do pridobitve informacij, popravkov, brisanja, omejitve, prenosljivosti podatkov, preklica in ugovora. V primeru da menite, da je bil pri obdelavi vaših podatkov kršen zakon o varstvu podatkov, ali pa so bile vaše pravice o varstvu podatkov na kakršenkoli način kršene, se lahko pritožite na inšpekcijski organ.

Naši kontaktni podatki:

DOORS, d.o.o.,
Pot na Lisice 8, SI-4260 Bled, Slovenija
Mail: info@doors.si
Tel. 04 5895 092